Nem rengøring af havedam

En havedams støvsuger kan gøre rengøringen både nemmere og sjovere. Det kan ikke undgås, at der med tiden danner sig lidt slam og snavs på bunden af din havedam. Det giver uklart vand og da slammet frigiver en masse næring, så kan det fremme algevæksten. Fiskene kan også få forringede vilkår fra de gasser, som siver fra slammet på bunden.

Der er en løsning, som gør det nemt og hurtigt at fjerne. Nemlig en havedamsstøvsuger – de kaldes både for bassinstøvsuger og damstøvsuger. Du sparer tid og samtidig bliver rengøringen også en del sjovere, end hvis det skal gøres manuelt.

Oase Pondovac 4 havedams støvsuger
Oase Pondovac 4 havedams støvsuger

Du kan eje eller leje

Hos Super Koi kan du få forskellige modeller, som du kan vælge imellem. Du kan både købe og leje afhængig af dit behov. Til bassinstøvsugeren følger der forskelligt tilbehør og mundstykker med – de bruges til forskellige formål.

Genbrug det beskidte vand i dine bede

Vandet som havedams støvsugeren suger op er meget næringsrigt, så det er vigtigt, at du ikke hælder det tilbage i din havedam – men hæld det ud i dine bede eller på græsplænen. Det er god naturlig gødning.

Beskidt vand fra havedam i bedet
Genbrug det beskidte og næringsrige vand fra havedammen i dine bede

Støvsuger til spa og pool

Modellen Pondovac 4 kan også bruges til pool og spa. Den støvsuger nemt skidt og sand op fra bunden og vandoverfladen. Med de forskellige mundstykker kan du komme ind i hjørner, på trapper, stiger osv. F.eks. er børstehovedet effektivt til afrensning af skidt på kanten og stiger. Flere af mundstykkerne kan reguleres, så de kan tilpasse de forskellige overflader – som f.eks. kanten på poolen.

Pondovac støvsugerne kan også suge vand op fra fliser og gulve indendørs og udendørs. Det gør det nemt at rengøre fliserne rundt om pool og spa.

Men vær opmærksom på, at du ikke bør hælde det beskidte klorholdige vand ud i bede og på græsplænen.

Kom ind til Super Koi og oplev, hvordan de forskellige bassinstøvsugere virker. Vi har et udvalg af forskellige mærker og modeller. Du kan vælge at købe eller leje hos os.

Nyttig viden om havedammen

Her under “Nyttig viden” kan du læse vores gode råd om, hvordan du holder bunden ren og havedammen sund med en havedams støvsuger.

Du kan også købe havedamsstøvsuger i vores webshop Koishopper.dk