Rådgivning til private og erhverv

Nye anlæg og damme

Når lysten til en spændende og inspirerende havedam dukker op, ja så er det naturligvis meget vigtigt at komme ordentligt i gang! Hos os i Super Koi kan du få alle de gode råd og den vejledning, der skal til, for at gøre haven til den afstressende oase der er brug for i en travl hverdag.

Har du allerede et havebassin, der trænger til en overhaling og måske et par nye idéer, så vil vi meget gerne være behjælpelige med både idéer, nyt udstyr og selve renoveringen af havedammen.

Korrekt filtrering med klart vands garanti

Når man anlægger en dam i sin have, er det yderst vigtigt, at det tekniske udstyr er dimensioneret korrekt uanset hvilken størrelse havedam, der er påtænkt.

Springvand

Springvand i havedammen giver en spændende ekstra dimension til hele havens udtryk. I visse bassiner kan det også være med til at holde vandkvaliteten oppe grundet bedre iltforhold og vandbevægelse.
Først og fremmest er det ganske enkelt smukt med et springvand i havebassinet. Her i Super Koi kan du se en række forskellige modeller i funktion, på den måde bliver det meget lettere at vælge den helt rigtige model.

Vandbehandling

Er der f.eks. behov for at give vandet i havedammen en særlig behandling med specialfiltre, ekstra beluftning, klaring eller er der en masse forstyrrende alger i bassinet. Så kig ind i Super Koi og få en snak om det.

Konsulentbesøg

Ofte er det rart at kunne præsentere sine tanker og idéer om et nyt anlæg eller måske få teknisk vejledning om et allerede eksisterende haveanlæg på stedet. Vi kommer gerne på et konsulentbesøg, så vi kan få en snak lige der, hvor tingene skal etableres eller der er noget der skal løses.