Velkommen i Super Koi

I vores drivhuse har vi besøgshaver, hvor man ganske gratis kan komme for at få inspiration og gode idéer til sin egen have. Vi har selvfølgelig alt hvad man skal bruge af teknik til anlæg af havedamme, vel nok Danmarks største udvalg i forskellige fisk – bl.a. masser af japanske koi af meget høj kvalitet – og selvfølgelig også planter, figurer og granit m.m.

Video Udstillinger Superkoi Havedamscenter

Teknikafdeling med produkter til havedamme

I vores teknikafdeling har vi alle de mange effektive produkter fra førende producenter, der kan holde vandet i havedammen klart, rent og sundt for fiskene. Vi har selvfølgelig også udstyr til springvand, belysning og mange andre spændende og nyttige ting.

fiskeafdelingen

I fiskeafdelingen har vi Danmarks største udvalg af japanske koi i meget høj kvalitet. Vi tager selv til Japan og udvælger en masse flotte varianter i meget høj kvalitet. Vi har masser af forskellige andre spændende fisk, der passer til både små og store havedamme. Alle vores fisk bliver holdt i karantæne i en særlig karantæneafdeling, så vi er sikre på, at vores kunder for den bedst mulige kvalitet af sunde fisk.

natudstillingen med springvand og bassinlys

Vi har en hal med en spændende natudstilling. Her kan man kan få et indtryk af de mange muligheder for belysning i kombination med vand. Hos os vises de i de rette omgivelser.

havedamsudstilling, hal 2

I denne afdeling har vi en stor sø med smukke koi og mulighed for at se effektive filtersystemer i brug. Vi har et flot vandfald, forskellige vandløb og mindre damme. Alt sammen for at give inspiration til anlæg af egen have.

Haveudstilling, hal 1

I denne udstilling har vi brugt en lys granit som basis. Dette giver en god kontrast til udstillingerne i haven. Se også masser af smukke planter, et eksempel på en vandvæg, flotte figurer og meget mere.

skulpturudstilling

I denne udstilling har vi brugt en lys granit som basis. Dette giver en god kontrast til udstillingerne i haven. Se også masser af smukke planter, et eksempel på en vandvæg, flotte figurer og meget mere.

udendørs have- og havedamsudstilling

I vores flotte have udenfor kan man se et godt eksempel på, hvordan et vandløb med klippestykker kan integreres i haven. Her løber vandet ud i en sø, der er over 3 meter dyb. Man kan altså godt have en stor vandmængde på et relativt lille areal og derved øge mulighederne for, at holde store fisk i en mindre have. I denne udstilling kan man også se en række spændende planter. Vi har som oftest nogle meget store stører i denne dam. De trives fint sammen med karperne.

udendørs udstilling - vand i haven

I vores skulpturudstilling er der en masse smukke eksempler på skulpturer, der kan integreres i en hver have. Flotte figurer er med til at skabe miljø og stemning ved dammen.

granitplads

På vores granitplads kan man udvælge passende stykker af flot granit, når man f.eks. skal lave vandløb eller kanten langs med dammen. Vi har også tre forskellige farver af granitskærver i en passende størrelse. Man kan vælge lige de størrelser og den mængde man har brug for.