Vælg en stærk EPDM gummi folie til din havedam

Der er flere grunde til, at du skal vælge en bassinfolie – en EPDM gummifolie med en stærk kvalitet og høj strækevne. Det betaler sig. Det er nemlig en stor og dyr omgang, hvis kvaliteten var for dårlig og du er nødt til at udskifte bassinfolien.

Vi anbefaler Firestone EPDM gummifolie

Bassinfolien er det bedste valg til små og store havedamme og bassiner. Folien er miljøvenlig og har en vandtæt og stabil gummimembran i høj kvalitet og med lang holdbarhed. Letvægtsfolien har en høj strækevne og kan formes efter individuelle behov. Den kan svejses sammen og klæbes på byggeelementer såsom beton.

gummifolie straek

Tykkelse på EPDM gummi membranen

Der findes forskellige tykkelser på gummifolien. Den mest anvendte til private anlæg har en tykkelse på 1 mm. Bassinfolien findes også i 1,2 mm, som oftest bruges til offentlige anlæg. Dernæst er der også en bassinfolie på 1,5 mm. Den anvendes oftest til store vandreservoirs, opsamlingsbassiner, regnvandsbassiner og lign.

Hul i bassinfolie

Skulle uheldet være ude og du er kommet til at skære et hul i folien, så er det nemt at lappe den igen – også under vand. Du kan købe lappegrej i Super Koi.

Firestone EPDM gummi membranen har fremragende UV resistens og er holdbar ved ekstreme temperaturer. I de sidste mange år er folien anvendt til store projekter såsom kunstige søer på golfbaner, store vandbassiner ved hotelanlæg og regnvandsbassiner. Firestone EPDM gummi membran er ISO 14001 certificeret. Super Koi er importør i Danmark på Firestone EPDM gummifolie.

Kom selv og bliv overbevist

I Super Koi har vi alt, hvad du skal bruge til at etablere din havedam. Udover bassinfolie, så har vi selvfølgelig også underlagsdug (Fibertex) og stenfolie.

Kig forbi Super Koi og mærk selv på bassinfolien, så du med egne øjne og hænder får en fornemmelse af kvaliteten.

Nyttig viden om havedammen

Her under “Nyttig Viden” finder du vejledninger og gode råd, som kan hjælpe dig. F.eks. vores vejledning om, hvordan du anlægger en havedam.

Du kan også købe direkte her i vores webshop Koishopper.dk