Havedamme og vandbassiner bidrager til at øge biodiversiteten

I de senere år har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter havedamme hos vores erhvervs kunder. Mange virksomheder og offentlige institutioner ønsker at etablere havedamme og regnvandsbassiner på udearealer i forbindelse med deres domiciler. Både for at give et visuelt løft, men også som et bidrag til miljøforbedring.

Havedamme og vandbassiner bidrager til at øge biodiversiteten. Det giver fugle og insekter mulighed for at slukke tørsten. Det giver også flere levesteder for skrubtudser, salamandere og andre padder. En havedam er et godt supplement til f.eks. vilde udearealer, som flere virksomheder og offentlige institutioner anlægger i disse år.

Samme interesse oplever vi fra bygge- og anlægsprojekter, hvor natur og biodiversitet er blevet vigtige prioriteringer. Mange kigger også på regnvandsbassiner for at imødekomme de øgede mængder regnvand.

Hos Super Koi får du ekspertviden

Vi har mere end 20 års erfaring med etablering af havedamme og indendørs bassiner. Vi spænder bredt – fra de små løsninger til de større komplekse anlæg. Fælles for dem alle er, at vi sikrer et tilfredsstillende resultat til tilfredse kunder.

Vi tilbyder projekter, hvor vi står for det hele fra start til slut – og tilbyder serviceaftaler, så vi sikrer at havedammen holder sig indbydende med klart vand og sundt miljø for fisk og planter.

Udover etablering af hele projekter, så kan vi også tilbyde konsulent rådgivning til anlægsfirmaer, kommuner, entreprenører, arkitekter, bygherrer og andre som har behov.

Kontakt os og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde din virksomhed

Serviceaftale om pasning af din havedam

I Super Koi indgår vi gerne aftaler om servicering og pasning af havedamme. Aftalerne sammensættes efter den enkelte kundes behov og du slipper selv for det praktiske og kan nyde din havedam med rent og klart vand.

En serviceaftale hos Super Koi kan sikre, at din havedam er indbydende hele året rundt. Vi sørger for, at vandet er rent og klart og et sundt miljø til dine fisk og planter. En forårsklargøring af bassinet, hvor teknikken får et eftersyn, planter beskæres, fiskene får et tjek og bassinet renses. Vinter klargøring er også en mulighed – her sørger vi for den bedst mulige overvintring.

Kontakt os og lav en individuel aftale, som passer til dit behov.

Udfordringer med stigende mængder regnvand

I det senere år har vi oplevet flere og kraftigere regnskyl. For at håndtere de store mængder regn og undgå oversvømmelser etableres der regnvandsbassiner. Den rigtige bund er altafgørende – vi anbefaler Firestone EPDM gummimembran.

Firestone EPDM gummi membran

Folien er en miljøvenlig, vandtæt og stabil membran i høj kvalitet og med lang holdbarhed. Letvægtsfolien har en høj strækevne og kan formes efter individuelle behov.  Den kan svejses sammen og klæbes på byggeelementer såsom beton. Hvis uheldet er ude og nogen er kommet til at skære et hul på folien, så er den nem at lappe igen, selv under vand.  Firestone EPDM membranen har fremragende UV resistens og er holdbar ved ekstreme temperaturer

Folien er i mange år anvendt over hele verden til store bassiner i forskellige udformninger og formål – som f.eks. regnvandsbassiner, kunstige søer på golfbaner, store vandbassiner ved hotelanlæg og havedamme med fisk og planter. Firestone EPDM membran er ISO 14001 certificeret.

Super Koi er importør i Danmark på Firestone EPDM Membranen.

Kontakt os og hør, hvad vi kan tilbyde til dit projekt.

cases

referencer

Tivoli
Egedal Kommune
DTU
Den Blå Planet
Kara – Noveren
Saga Fur

Fredensborg Kommune
Granby Pack
Udenrigsministeriet
Københavns Universitet
S/I Breelteparken
Arresødal Hospice

Grønne hjem
Taastrup Nykirke
HOFOR
Plejecenter Svendebjerghave
Møbelpolstreren
Frederikssund kommune

Frederikssund kommune
Malmos
Region Sjælland
PR Trading
Krokodille Zoo

projektbilleder