Drømmer du om en smuk havedam med fisk? Men vil du gerne slippe for det hårde anlægsarbejde og en tidskrævende vedligeholdelse efterfølgende? Så er løsningen her.

Hjælp til gravning af havedam

Jan ønskede at udbygge sin eksisterende havedam, men havde ikke tid og lyst til selv at grave og anlægge havedammen. Han fik hjælp hos Super Koi til hele processen. Fra idé til design og etablering. Hele molevitten.

Havedam Skovlunde Youtube Thumb

 

En naturskøn have

En indbydende havedam med klart vand er et smukt syn. Det indbyder til mange timers afslapning og hygge. Og vælger du japanske koi til dammen, vil du opleve, at de bliver meget tillidsfulde. Det giver stor glæde, når du kan håndfodre dem.

Hør Jan fortælle om hans nye havedam og den glæde den giver ham og hans hustru. Se den naturlige havedam, som passer flot ind i den velanlagte have og til supplerer det smukke hus på bedste vis.

 

”Vi nyder at komme hjem fra arbejde og sidde på terrassen og nyde havedammen…og få slappet helt af…for det er det, man gør med en havedam…man får slappet af”

 

 

Minimal vedligeholdelse

Øverst på Jans ønskeliste stod ”klart vand og minimal vedligeholdelse”. I den tidligere havedam skulle Jan rense filter og svampe med jævne mellemrum og det ville han gerne undgå i den nye havedam. Så løsningen blev et tromlefilter, som automatisk selv renser tromlen, når der er er behov for det.

 

”Vi havde en rigtig god dialog med Super Koi om vores ønsker og sammen med de gode indspark fra Super Kois anlægsgartner fandt vi frem til den bedste løsning”

 

Mere liv i haven

Måske har du i dag en stor græsplæne, hvor der er plads til en havedam. Det er en meget meningsfuld udnyttelse af havearealet, som også tiltrækker mere dyreliv til haven. Det giver fugle og insekter et sted at slukke tørsten – og med tiden vil du også opleve padder ved havedammen.

 

 

Mere end 25 års erfaring

I Super Koi laver vi mange projekter ud af huset – bl.a. anlæg af havedamme. Vi har mere end 25 års erfaring med havedamme.

Vi tager os altid god tid til dialog med kunderne og til at lytte til deres ønsker. Sammen finder vi frem til den bedste løsning. Alle havedamme er individuelt tilpasset.

Vil du vide, hvad vi kan tilbyde i din have? Så kig forbi Super Koi eller kontakt os på tlf. 46 75 65 95. Vi tager altid gerne en uforpligtende snak.

Se en timelapse video med udvidelse af havedammen

Havedam Skovlunde Youtube Thumb