Når du træder ind ad døren, bliver du med det samme draget hen mod det smukke indendørs koi bassin. Det er lige netop formålet – og et godt eksempel på PR Tradings erfaring med at vinde opmærksomhed.

Tags: karpedam

PR Trading skaber blikfang og opmærksomhed

PR Trading er en spændende dansk handelsvirksomhed med domicil i Måløv. De udvikler, designer og producerer unikke display- og butiksløsninger til brands og detailhandel. Koncepter som skaber blikfang og fanger kundernes opmærksomhed i butikkerne.

Den filosofi har de overført til deres domicil. Når du træder ind ad døren, bliver du med det samme draget hen mod det smukke indendørs koi bassin.

video thumb pr trading havedam

 

Indendørs koi bassin som unikt vartegn

Adm. Direktør Ole Elm Christiansen fortæller, at virksomheden i 2019 flyttede ind i domicilet i Måløv efter en istandsættelse. I den forbindelse ønskede de at skabe et spændende miljø, som var noget helt særligt. Det blev et indendørs koi bassin med et smuk arkitektonisk look.

 

”Koibassinet er et unikt blikfang, som byder velkommen til både medarbejdere og gæster. Det stille rislende vand og fiskenes harmoniske bevægelser skaber en god rolig stemning og giver lidt liv”

Citat: Ole Elm Christiansen
 

 

Anlæg af koi bassinet

Super Koi stod for etablering af koi bassinet. I opstartsfasen blev bassinets form besluttet, så både arkitektur og praktikken blev tilgodeset. Anlægsarbejdet bestod af udgravning, opbygning af vandløb, etablering af bunddræn, folie – og selvfølgelig hele den tekniske del med filter og pumpe. De japanske koi blev udvalgt i samarbejde med PR Trading.
 

 

Tamme Ulla

Helle Frederiksen har det daglige ansvar for fiskene hos PR Trading. Sammen med Kristian Kaels Nielsen har hun gjort en stor indsats for at gøre dem tamme med håndfodring. Det er lykkedes med flere af dem. De mest tamme er en koi, som hedder Ulla og den ene stør. Støren svømmer rundt langs kanten og kommer med høje ”smaskelyde” – den ser meget dårligt, så den snuser sig frem til foderet.

Det var netop den tamme koi Ulla, som i dag skulle have en ny mulig mage – en smuk ”Ginrin” han koi. Ginrin betyder diamant, hvilket refererer til de glimtende skæl på kroppen. Ulla var dog umiddelbart mest interesseret i foderet – og den noget mindre han gik straks på jagt efter andre hunner.
 

 

Speciel bestilling fra Japan

Per Christensen fra Super Koi har bestilt den udvalgte kvalitets koi i Japan for næsten 1 år siden. Efterfølgende har den gået i karantæneanlægget i Super Koi i 3 måneder. På den måde sikrer man, at det er en sund koi i god trivsel, som sættes ud hos de andre fisk.

Når Super Koi igennem årene har leveret fisk til PR Trading har de også sørget for, at give gode råd om pasning og fodring – og de deler også gerne ud af lidt nyttig baggrundsviden om fiskene.

 

”Er vi i tvivl om noget eller opstår der spørgsmål om fiskenes trivsel, så ringer vi bare til Mogens og Per fra Super Koi.”

Citat: Helle Frederiksen