Springvand og belysning skaber stemning i din have

Springvand og belysning i haven skaber liv og en ekstra dimension i haveindretningen. Der findes et væld af muligheder. Nogle springvand placeres på bunden af din havedam og andre flyder på overfladen. Det er dekorativt og samtidig ilter det vandet, hvilket er godt for dine fisk.

Der findes forskellige springvandspumper, som passer til forskellige størrelser havedamme og behov. De fleste kommer med flere dyser, så du kan vælge springvand i forskellige etager eller et lavt klokkespringvand – f.eks. i forbindelse med en vandsten med hul.

Den rislende lyd fra vandet er behagelig og virker stemningsfyldt.

Springvand i haven giver stemning
Springvand i haven giver stemning

Kom og se Super Kois natudstilling

Besøg vores natudstilling her hos Super Koi. Her kan du se en masse forskellige springvand med forskelligt lys og farver. Det giver et realistisk indtryk af, hvordan springvand, lys og farver ser ud i mørket. Det gør det meget nemmere at vælge, når du har set mulighederne i mørket.

Lys i haven skaber en smuk stemning

Udendørs lys kan være effektfuldt, praktisk og hyggeligt.

Find dit flotteste træ, vælg den rette lys-vinkel og sæt spot på. Byd dine gæster velkommen med et smukt oplyst træ ved indgangen. Sæt lys på et bed tæt ved terrassen. Eller sæt lys under vand eller over vand ved din havedam. I stedet for at kigge ud i et ”sort hul” – så kommer der pludselig dybde i haven.

Lys i haven giver mulighed for at forlænge “havesæsonen”, da den oplyste have kan nydes inde fra stuen. Det kan have en smuk effekt, når høje træer lyses op.

lys i havedam under og over vand
Smuk havedam med lys over og under vand

Vi hjælper gerne med at finde det rigtige springvand og belysning til dig – så kig forbi og se de mange muligheder til både over og under vand. Hos Super Koi kan du opleve 3000 m2 inspirerende udstillinger.

Du kan også købe direkte her i vores webshop Koishopper.dk – både bassinlys og springvand.